İşkenceci şahıs tutuklandı

İşkenceci şahıs tutuklandı
Adana’da iki genci sopayla işkence yapar gibi darbeden ve sonrasında yakalanıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan zanlının, yaşlı bir kişiye daha saldırdığı anlar ortaya çıktı.

Adana’da iki genci ve yaşlı bir adamı sopayla darbeden, önce adli kontrolle serbest kalan ardından tekrar yakalanarak tutuklanan şüpheli ile iki arkadaşı, suçlamaları reddetse de mahkemece tutuklandı.

İHA'nın haberine göre; Adana'da 2 genci sopayla işkence edercesine döven, ardından yakalanıp adli kontrolle serbest kalan şüpheli, yaşlı bir adamı daha dövdüğü anlar ortaya çıkmıştı. Tekrardan polis ekiplerince yakalanan şüpheli ve beraberindeki 2 kişi tutuklandı. Yakalanan şüpheliler görüntülerde olmalarına rağmen suçlamaları kabul etmedi.

İlk olay, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre İ.E., sosyal medyada cinsel içerikli paylaşım yaptığı öne sürülen H.D. (17) ve A.T.'yi (22) mahalleden alarak Mersin-Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu kenarına götürdü.

iha-20250710aw493960-2-t.jpg

Burada yüzünü gizlemek için kask takan İ.E., gençleri sopayla acımasızca dövdü. O anlar, beraberindeki kişilerden biri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, gözyaşları döken gençlerin "Kurban olayım yapma!" diye yalvarmaları dikkat çekti. Olayın ardından harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İ.E.,(28) "yi Güzelevler Mahallesi'nde saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını savundu. Ancak ifadesi inandırıcı bulunmayan İ.E., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

iha-20250710aw493960-4-t.jpg

Soruşturma sürerken, İ.E.'nin başka bir şiddet olayına karıştığına dair görüntüler ortaya çıktı. Bu kez darp edilen kişinin 68 yaşındaki A.B. olduğu öğrenildi. Aynı mahallede kaydedilen videoda, İ.E. ve yanındaki H.K.D. (25) ile İ.A (25)'ın yaşlı adamı sopalarla dövdüğü görüntüler ortaya çıkmıştı.

Çıkan yeni görüntülerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İ.E tekrar yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde İ.E ve yanındaki H.K.D ile İ.A'da yakalandı.

iha-20250710aw493960-5-t-001.jpg

İ.E emniyetteki sorgusunda, "Görüntülerdeki kişi ben değilim" dediği öne sürüldü. H.K.D ve İ.A.'da suçlamaları kabul etmedi. "Kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edilen 3 şüphelide çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.