İŞKUR 109.948 yeni işçi alımı ilanı yayınladı

İŞKUR 109.948 yeni işçi alımı ilanı yayınladı
 S. Yazı İşleri Müdürü
İŞKUR bir çok alanda işçi alımı için ilan yayınladı.

İŞKUR işverenlerin ihtiyaçları doğrultudunda çeşitli alan ve kademelerde alım ilanı yayınlamaya hazırlanıyor.

İŞKUR bu ayda toplam 109.948 kişilik bir alımı gerçekleştirecek.

BİR ÇOK ALANDA ALIM OLACAK

İŞKUR bünyesinde Türkiye geneli olmak şartıyla şehir hastanelerinde görevli olacak personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Yapılan alımı ile ilgili başvurular İŞKUR’un web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Hastane personeli olmak amaçlı çalışan pek çok vatandaş için önemli bir fırsat yayınlayan İŞKUR başvuru şartlarını detaylı olarak paylaştı. Şehir hastanelerinin bünyesinde; güvenlik personeli, temizlik görevlisi, şoför, garson, aşçı ve sağlık personeli benzeri çeşitli iş kollarında alımlar gerçekleştirilecek.

HASTANEYE GİRMEK İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR’un resmi web sayfasında bulunan habere göre şehir hastanelerinde personel alımı gerçekleştirilecek. Şehir hastanesi bünyesi üzerinde istihdam edilmek amaçlı pek çok farklı kategoride personel alımı gerçekleştirilecek. Yapılacak alımlar için başvuru şartları belli oldu.

İşte başvuru şartları şu şekilde:

· Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması
· Hastane ortamı içerisinde çalışmaya uygun olunması
· Kişinin görevine son derece dikkatli ve titiz şekilde yerine getirebilecek olması
· Erkek adayların askerliğini bitirmiş olması

WEB SİTESİ ÜZERİNDEN İLANLARA ULAŞIM MÜMKÜN

5 kg’da sektör bünyesinde de acil olarak dikiş görevlisi, temizlik görevlisi, satış danışmanı ve gazaltı kaynak ustası ilanı yayınladı. Bunların dışında konfeksiyon görevlisi ve ön muhasebeci ilanları da en çok aranan gruplar arasında yer aldı. Hem özel hem de kamu ilanlarına İŞKUR web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlgili pozisyonlar için başvuru süreçleri İŞKUR bestesinden online olarak gerçekleştirilecek. İlk olarak İŞKUR web sitesine gidilip iş arayan kısmından giriş yapılması ardından kimlik numarası ve İŞKUR şifresi kullanılarak web sitesine girilmesini açılan ekran üzerinden iş ilanları bölümüne tıklanması gerekecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.