İŞKUR SÜ'nün oryantasyon programında

İŞKUR SÜ'nün oryantasyon programında
 Editör
İŞKUR Selçuk Üniversitesi'nin oryantasyon programında kampüsteki öğrencilerle buluştu.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Selçuk Üniversitesi arasında imzalanan İŞKUR Kampüs protokolü kapsamında etkinliklere katılmaya devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi akademik ve idari çalışanları ile öğrenci topluluklarının katılımıyla kamu kurum ve kuruluşları ve özel sektör işverenleri ile öğrencileri buluşturmak amacıyla hazırlanan oryantasyon programına Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü de stant açarak katıldı.

İSABETLİ KARARLAR ALMALARI İÇİN BİLGİ VERİYORUZ

Programa katılan Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah Keleş İŞKUR adına katıldıkları etkinliklerde öğrencileri bilgi verdiklerini belirterek, "Teknoloji-insan birlikteliğinin artan oranda üretim süreçlerine yansıdığı günümüz işgücü piyasasında bilgiyi kullanabilen ve üretim süreçlerine yansıtabilen bireylerin yarıştığı bir döneme girdik. Bilginin anlık olarak değiştiği bu süreçte; üniversite ve işgücü piyasası arasında güçlü bağlar kurmak için 'İŞKUR Kampüste’ sloganıyla gençlerimizi çalışmalarımızın merkezine aldık. Henüz eğitim hayatını tamamlamamış üniversite öğrencilerimizin kariyer planlamasında isabetli kararlar almaları için İŞKUR olarak öğrencilere yönelik staj programları, İş Kulübü Eğitim Programları, işgücü piyasası ve istihdam hakkında bilgi verdiklerini Kurum hizmetlerinden nasıl yararlanabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yaptık" dedi.

whatsapp-image-2023-10-11-at-08-58-08-1-1.jpeg

Programa katılan öğrencilerle çeşitli etkinlikler gerçekleştiren İl Müdürü Emrah Keleş yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını, gerek öğrenim hayatına devam eden gerekse de öğrenimini tamamlayarak çalışma hayatına atılan gençlere başarılar diledi.

Daha sonra Selçuk Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hikmet Salahaddin Gezici, Kariyer Merkezi Müdürü Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Uğur Erdoğan ve İl Müdürü Emrah Keleş ile stantları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar.

İl Müdürlüğü standında açıklama yapan Doç Dr. Hikmet Selahaddin Gezici İŞKUR ile yaptıkları çalışmalardan ve İş Kulübü Eğitimlerinden son derece memnun olduklarını öğrencilerle yaptıkları görüşmelerden de bu memnuniyeti teyit ettiklerini; 2023-2024 döneminde de İŞKUR İle işbirliği içerisinde çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

İl Müdürü Emrah Keleş Selçuk Üniversitesi ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen faaliyetlerle gençlere verilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.