İşlem Tamam ! Yakında Faaliyete Geçecek

İşlem Tamam ! Yakında Faaliyete Geçecek
Seydişehir'de mayıs ayında proje ve alt yapı çalışmaları başlayan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulum tüm hızıyla devam ediyor.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde mayıs ayında proje ve alt yapı çalışmaları başlayan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulum tüm hızıyla devam ediyor. Eylül ayında faaliyete geçilmesi planlanan sistemin daha önce direkleri dikilmişti. MOBESE kameraları Seydişehir’in dört bir yanına monte edilmeye başlandı. İlk etapta önemli caddelere monte edilmeye başlanan kameralardan toplam 20 farklı noktada 31 sabit, 20 hareketli olmak üzere 51 güvenlik kamerası kurulacak.  MOBESE kameralarının uygulamaya geçmesi ile birlikte Seydişehir’de güvenliğin, asayişin ve ilçe halkının güvenlik hizmetlerinden en ileri düzeyde yararlanmasının yanı sıra, caydırıcılık yönü ile suç işlenmesinin de önemli ölçüde önüne geçilmesi ve Seydişehir’in daha güvenli bir ilçe olması planlanıyor. Ayrıca emniyet, çeşitli önemli noktalarda kurulacak olan 15 Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sayesinde de şehir giriş çıkışlarını kullanan motorlu araçların istenilen plakalarına kolayca ulaşabilecek.

ASELSAN tarafından kurulumu yapılan sistemin, ağustosta deneme çekimlerinin ardından Eylül ayında sistemi 24 saat hizmet verecek şekilde teslim etmesi bekleniyor. (Süleyman Sayan)

mobesse-(8).jpgmobesse-(1).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.