İsmail Kartal eski öğrencisini istedi!

İsmail Kartal eski öğrencisini istedi!
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, 5 yıldır takip ettiği 22 yaşındaki futbolcunun transferi için rapor verdi.

Gelecek sezondan itibaren kadrosunu gençleştirmek için çalışmalara başlayanFenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal listenin ilk sırasına Ömer Ali Şahiner'in ismini yazdı. 22 yaşındaki gençyıldız Torku Konyaspor'un, Trabzonspor'a 3-2 yenildiği maçta bir gol, bir asist ile oynayarak geçen hafta adından söz ettirmişti. Aynı zamanda takımına Karabük karşısında 3 puanı getiren golü de atmıştı.

 

GENÇ YILDIZI 5 YILDIR İZLİYOR
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, 2008-2009 sezonunda çalıştırdığı Konya Şekerspor'da 2007-2008 yılları arasında 1 yıl forma giyen Ömer Ali'yi, yaklaşık 5 yıldır yakın takipte olduğu öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu, Torku Konyaspor ile olan sözleşmesi geçtiğimiz günlerde 2 yıl daha uzattı. Futbolcunun piyasa değeri ise 1 milyon 750 bin Euro.

FENERBAHÇE 2009'DA İSTEMİŞTİ!

2009 yılıda geleceğin kadrosunu kurmak için yoğun bir çalışma içinde olan Fenerbahçe, TFF Üçüncü Lig 3. Klasman Grubu’nda mücadele eden Konya Şekerspor’un 16 yaşındaki oyuncusu Ömer Ali Şahin’i resmen istemişti. Konya Şeker’in hocası eski İsmail Kartal ise, “Fenerbahçe Ömer Ali’yi ısrarla istiyor. Benim cevabım olumsuz, ama karar yönetimin. Sonuçta her ikisi de benim kulübüm” açıklaması yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.