İsmail Kartal'ın 11'i merakla bekleniyor

İsmail Kartal'ın 11'i merakla bekleniyor
Konyaspor’da teknik direktör İsmail Kartal’ın yeni takımıyla Gençlerbirliği karşısına nasıl bir 11’le çıkacağı merak ediliyor.

Konyaspor’da teknik direktör İsmail Kartal’ın yeni takımıyla Gençlerbirliği karşısına nasıl bir 11’le çıkacağı merak ediliyor. Geç geldiği için transferlerde ve kadro yapılanmasında fazla dahli olmayan İsmail Kartal’ın tercihleri merakla bekleniyor.

GENEL OYUN SİSTEMİ 4-2-3-1

İsmail Kartal’ın geçtiğimiz sezon son olarak görev yaptığı Çaykur Rizespor’da genelde  4-2-3-1 sistemini tercih ettiği görüldü. Kartal, birkaç karşılaşmada ise 3-4-3 ve 4-4-2 dizilimiyle sahaya çıktı.

11’DE KİMLER OLACAK?

İsmail Kartal’ın yeni katılan oyuncuların da tam hazır olmamasını göz önünde bulundurarak mücadeleye; kalede İbrahim Sehic, geri dörtlüde; Skubic, Anicic, Uğur, Alper, ön ikilide; Jevtovic, Amir, orta sahada Ömer Ali, Milosevic, Shengelia ve ileri uçta Samuel Eduok 11’yle çıkması muhtemel gözüküyor.

Abdülkerim Bardakçı, Farouk Miya, Guilherme Sitya, Sokol Cikalleshi, Musa Çağıran, Savaş Polat, Serkan Kırıntılı, Adil Demirbağ gibi isimlere de maçın gidişatına göre ilerleyen dakikalarda şans bulabilecek futbolcular olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.