İsmail Kartal'ın Fenerbahçe’si "Süper" başladı

İsmail  Kartal'ın Fenerbahçe’si "Süper" başladı
Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, yeni sezona 5'te 5 ile başladı.

Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden İsmail Kartal'ın Fenerbahçe’si "Süper" başladı yeni sezona 5'te 5 ile başladı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek yeni sezona 5'te 5 ile başladı. Puanını 15'e yükselten Fenerbahçe liderliğini sürdürürken, oynadığı 5 maçtan da sahadan 3 puanla ayrıldı. Kanarya, ligde 14 yıl sonra 5'te 5 yaptı. Bu süreçte sahasında Gaziantep FK'yı 2-1, Samsunspor (2-0) ve MKE Ankaragücü'nü (1-0) deplasmanda yenen Fenerbahçe, iç sahada Antalyaspor'u 3-2'lik skorla geçmeyi başardı.

SERİ 12 MAÇA ÇIKTI

Sezona UEFA Avrupa Konferans Ligi elemeleri ile başlayan Fenerbahçe, 3 turda toplam 6 maça çıkarken, 1 kez de gruplarda sahaya çıktı. Kanarya, Avrupa kupaları ve Süper Lig'de oynadığı 12 müsabakadan galip ayrılmayı başardı. Fenerbahçe, 28 Eylül Perşembe günü Süper Lig erteleme maçında Başakşehir ile oynayacak. Öte yandan İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin başında çıktığı son 17 deplasman maçında mağlubiyet yaşamadı. 3 farklı dönemde sarı-lacivertlileri çalıştıran Kartal, 2014-2015 sezonunda 5 maç, 2021-2022 sezonunda 9 maç ve bu sezon da 3 deplasman maçında rakiplerine kaybetmedi.

Fenebrahçe'nin 9 yıllık şampiyonluk hasretini dindirip dindiremeyeceği merak ediliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.