İsmail Kartal'ın gelişine en çok Ömer Ali Şahiner sevindi

İsmail Kartal'ın gelişine en çok Ömer Ali Şahiner sevindi
Konyaspor’un İsmail Kartal’la sözleşme imzalamasına futbolcular arasında en çok Ömer Ali Şahiner sevinecek. 59 yaşındaki deneyimli teknik adamın yeşil-beyazlıların başına geçmesi Ömer Ali Şahiner için ayrı bir anlam taşıyor.

Konyaspor’un İsmail Kartal’la sözleşme imzalamasına futbolcular arasında en çok Ömer Ali Şahiner sevindi. 59 yaşındaki deneyimli teknik adamın yeşil-beyazlıların başına geçmesi Ömer Ali Şahiner için ayrı bir anlam taşıyor. Daha önce o zamanki adıyla Torku Şekerspor olan 1922 Konyaspor’u çalıştıran İsmail Kartal, Ömer Ali Şahiner’in yetişmesinde büyük pay sahibi olmuştu.

omer-ali-sahiner-ismail-kartal.jpg

"BENİ BEN YAPAN İSMAİL KARTAL’DIR"

Konyaspor’un yıldız ismi Ömer Ali Şahiner, futbol kariyerinde İsmail Kartal’ın ayrı bir önemi olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Yıldız oyuncu, daha önce TFF Tam Saha dergisine verdiği röportajda, “Konya Torku Şekerspor'da ilk olarak beni ben yapan İsmail Kartal'dır. Üzerimde çok emeği vardır. İsmail Hoca, Konya Torku Şekerspor'un teknik direktörlüğünü yaparken beni altyapıdan alıp A takımda oynatmaya başlamıştı. Henüz 16 yaşındaydım ve takımın en küçüğüydüm. İdmanlardan sonra sürekli benimle ayrı olarak ilgilenir ve çalıştırırdı. Hatta o zaman İsmail Hocanın da etkisiyle Fenerbahçe'den kulübüme resmi bir teklif gelmişti. Hem sözleşmem devam ettiği hem de yaşım küçük olduğu için kulübüm bu transfere izin vermemişti.” ifadelerini kullanmıştı.

a250407e.jpg

a220112d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.