İsmail Koç bu kez başpehlivan

İsmail Koç bu kez başpehlivan
Konya Beyşehirli güreşçi İsmail Koç, Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Fevziye köyünde düzenlenen 114. Geleneksel Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Güreşlerinde başpehlivanlık kemerini beline taktı

 

114. Geleneksel Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Güreşleri'nde 50'si başpehlivan, 500 güreşçi katıldı.

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz'ün de aralarında olduğu önemli isimlerin çayıra çıktığı Fevziye Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı, finalde Nedim Gürel'i yenen Konya Beyşehirli İsmail Koç oldu.

İsmail Koç 100 bin TL'lik para ödülünün de  sahibi oldu.

20210725-2-49331866-67325427.jpg

ismail-koc.jpg

 

AMERİKALI İSİM AĞALIĞI KAZANDI

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Fevziye köyünde düzenlenen 114. Geleneksel Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Güreşleri, uzun süre unutulmayacak müsabakalara sahne olurken bir ilk de gerçekleşti.

Tarihi güreşlerde 2022 güreş ağalığını ise DowAksa üst yöneticisi ABD'li Douglas Parks kazandı. Böylece ilk kez tarihi güreşlerde bir yabancı güreş ağası oldu. Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, il genel ve belediye meclis üyeleri, 114. Geleneksel Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Güreşleri'nde pehlivanları yalnız bırakmadılar.

 

İsmail Koç bu kez başpehlivan

 

İsmail Koç bu kez başpehlivan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.