İsmail Saymaz'la Deniz Zeyrek'in komedi gibi Roma gezisi tartışması

İsmail Saymaz'la Deniz Zeyrek'in komedi gibi Roma gezisi tartışması
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma gezisi ile ilgili Fondaş medyada tartışmalar devam ediyor

İktidarı her fırsatta israfla suçlayanİ stanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Oyunları'nın imza törenine İtalya'nın başkenti Roma'ya yaklaşık 70 kişilik grupla birlikte gitmesi fondaş medyada başlayan kavga devam ediyor.

Levent Gültekin ve Enver Aysever geziyle ilgili sert teleştiriler yöneltmişti. Enver Aysever geziye katılan gazetecileri tek tek eleştirmiş Ertuğrul Özkök içinse, "Şurada iyi şarap içilir burada iyi şarap içilir demenin dışında ne faydası olur" ifadelerini kullanmıştı.

Levent Gültekin ise Ekrem İmaoğlu'nun 31 Mart Seçimlerinde seçim kampanyasi için belediye kasasından 1 milyar TL harcadığını söyleyerek, "Babanın parasıyla mı götürüyorsun" ifadelerini kullanmıştı.

Fondaş Sözcü TV'de bu kez geziye katılan İsmail Saymaz'la gezide yer almayan Deniz Zeyrek arasında komedi gibi güldüren bir tartışma yaşandı.

"ABİ BİRLİKTE KAÇ DEFA GİTMEDİK Mİ?"

Deniz Zeyrek'in, "Ben böyle gezileri pek tasvip etmiyorum..." sözlerine, İsmail Saymaz'ın "Abi biz seninle kaç defa bu gezilere gitmedik mi?" cevabı stüdyodakilerı bile güldürdü.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.