İsmet Türker, Şanlıurfaspor'a Ceo Oldu

İsmet Türker, Şanlıurfaspor'a Ceo Oldu
Şanlıurfaspor Kulübü, İsmet Türker'i CEO olarak görevlendirdi

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bundan önce birden fazla sportif ve kuruluş manada başarılı faliyetlere imza atmış olan İsmet Türker'i Kulüp CEO'su olarak göreve getirildiği açıklandı . Kulübün bundan sonraki mühim işlerinde görev alacak Türker, aynı dönemde Uluslararası Engelliler Derneği Genel Başkanlığını da yapmakda . Birçok gazetede köşe yazarlığı da yapan Türker'in tekrar çok fazla sayıda TV programı da yer alıyor .

Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Nabi Kırmızı, CEO olarak göreve getirilen İsmet Türker'e başarılar dilediklerini ifade ederken, "Geçmişte yaşadığı başarıları kulübümüzde de yaşayacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, aynı dönemde başarılar diliyoruz" diye belirtti .

TÜRKER KİMDİR?

1965 senesinde Diyarbakır'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Batman'da, Meslek Lisesi ve yüksek okulu Eskişehir'de bitirdi. 1982 - 1995 seneleri arasında T.C.D.D' de Diyarbakır, Karabük ve Başkent Ankara 'da memurluk görev aldı. 1990-1994 seneleri arasında Demiryolları Meslek Okulu Mezunlar Derneği Genel Sekreterliği yaptı. 1995 senesinde TCDD Başkent Ankara Gar Müdür Yardımcılığı görevinde iken kendi isteği ile istifa ederek aynı sene Türker İnşaatı kurdu. 1996 senesinde Başkent Ankara Genç İş Adamları Derneği'ne üye oldu. Onay Boya A.Ş.'nin ortağı ve 2000 Hotels Grubu'nun yönetim kurulu üyeliğini yaptı. Sportif manada da birden fazla çalışması mevcut bulunan çiçeği burnunda kulüp CEO'su, Türkiye milli boks hakemliği, Başkent Ankara Genç İş Adamları Derneği Üyeliği, Başkent Ankara Genç İş Adamları Derneği İdare Kurulu Üyeliği, Hotels Grubu'nun yönetim kurulu üyesi, Başkent Ankara Genç İş Adamları Derneği İdare Kurulu Başkan Yardımcısı, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Sekreterliği, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanlığı, Çim Hokey Federasyonu İdare Kurulu Üyeliği ve MYK Başkanlığı, Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı, Uluslararası Engelliler Vakfı İdare Kurulu Başkanlığı, Başkent Ankara Genç İş Adamları Derneği Yüksek Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı gibi görevlerde katıldı .

2006 senesinde Diyarbakırspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı olarak çok fazla başarılı çalışmalarda mevcut bulunan Türker, birden fazla mühim futbol kulüplerinin sezon başı kampı yapmış olduğu Kocaeli Kartepe Green Park'da genel müdür olarak da görev yaptı.

Halen Uluslararası Engelliler Derneği Genel Başkanlığı köşe yazarlığı ve Tabiat Grup'ta yöneticilik yapan Türker, bundan böyle Şanlıurfaspor Kulübü'ne de hizmet edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.