İsrail saldırısında bir Filistinli daha şehit oldu

İsrail saldırısında bir Filistinli daha şehit oldu
Terör rejimi İsrail'in saldırısında bir Filistinli daha şehit oldu. Alınan haberlere göre, Ürdün nehrinin batı yakasında siyonist Yahudi yerleşimcilerin saldırıları sonucu şehit olan Filistinlinin 14 yaşında olduğu açıklandı.

Bu arada yine Ürdün nehrinin batı yakasında bir Filistinlinin siyonist Yahudilerce kaçırıldığı açıklandı.
Öte yandan Mısır gözetiminde sağlanan ateşkes anlaşmasını ihlal etmeye devam eden işgal güçleri dün Gazze açıklarında Filistinli balıkçılara otomatik silahlarla ateş açtı.
Filistinli kaynakların belirttiğine göre işgal güçlerine ait hücumbotlar Gazze'nin kuzey kesiminde bulunan Beytlahiya açıklarında avlanmakta olan balıkçılara saldırdı.
Kaynaklar, saldırıda can kaybı olmadığını ve yoğun ateş altında kalan balıkçıların avlanmadan sahile döndüklerini belirtti.
Mısır gözetiminde 20 Ağustos'ta sağlanan ateşkes anlaşmasına göre balıkçılar altı mile kadar açılabilecek, çiftçiler de Gazze sınırındaki tarlalarına güven içinde gidebilecekti. Ancak her zamanki gibi sözüne bağlı kalmayan işgal rejimi tekrar balıkçılara saldırarak ateşkesi ihlal etmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.