İsrail'de şok! Filistinliler işgal altındaki şehirleri ele geçiriyor

İsrail'de şok! Filistinliler işgal altındaki şehirleri ele geçiriyor
İsrail yangın yerine döndü. Kassam Tugaylarının füze ve roket saldırılarından sonra Filistinliler işgal altındaki şehirlerde kontrolü ele alıyor.

İsrail yangın yerine döndü. Kassam Tugaylarının füze ve roket saldırılarından sonra Filistinliler işgal altındaki şehirlerde kontrolü ele alıyor. Filistinli Müslümanların büyük bir direnişle Yahudi işgali altında bulunan bölgelerde araçları ateşe verdiği ve meydanlarda Filistin bayraklarını dalgalandırdıkları görüldü.

KASSAM DİRENİŞE DAVET ETTİ!

Kassam'dan yapılan açıklamada, "Ey Batı Şeria ve işgal altında olan şehirlerde yaşayan halkımız, işgalcilere karşı ayağa kalkın ve dik durun, biz sizin arkanızdayız, biz sizin için birer kılıç ve kalkan olacağız. Bu siyonist düşmanın örümcek yuvasından daha zayıf olduğunu hepimiz biliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

İşgalci İsrail adeta yangın yerine döndü. Kontrolün kaybedildiği Lod şehrinden görüntü sosyal medyada paylaşıldı. Otellerde kalanlar polis eşliğinde tahliye edildiği kameralara yansıdı.

LOD ŞEHRİ İŞGALDEN KURTARILDI İDDİASI

Lod kentinin işgalden kurtarıldığı ve işgalci İsrail güvenlik güçleri kentten tamamen çekildiği iddia edildi.

İşgalci İsrail güçleri, Gazze’de ve Kudüs’te sivillere saldırmasına karşılık olarak, Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları bir kez daha onlarca uzun menzilli ağır füzelerle Tel Aviv’i yoğun bir şekilde vuruyor.

KASSAM TUGAYLARI'NDAN BÜYÜK TEHDİT!

Kassam Tugayları İsrail'in Gazze'deki sivil yerleşim yerlerini vurmaya devam etmesi durumunda Tel Aviv'deki Savaş Bakanlığı'nı yok edeceğini duyurdu.

TEL-AVİV'DE YENİDEN SİRENLER ÇALIYOR

Bu arada Kassam Tugayları, düşmanın sivil kuleleri bombalamaya yeniden başlamasına cevaben işgal altındaki Beersheba'ya 100 roket ile büyük bir füze saldırısı başlattığını ve bir sonraki daha büyük olacağını belirtti.

İŞGALCİ İSRAİL ORDUSUNDA KAOS: ARAP ASILLI ASKERLER YAHUDİ ASKERLERE SALDIRDI!

İşgalci İsrail güçlerinde görev yapan Arap asıllı askerler ile yahudi askerlerin birbirlerine saldırdığı görüntüler sosyal medyaya düştü. İsrail ordusunda hiyerarşinin bozulduğu ve ordunun zor durumda olduğu görüntülere yansıdı.

İSRAİL İŞGALİ ALTINDAKİ HAYFA BÖLGESİNDE FİLİSTİNLİLER AYAKLANDI!

İsrail işgali altındaki Hayfa Bölgesi'nde bulunan Umm al-Fahm'de Filistinliler ayaklandı.

FİLİSTİNLİLER ŞEHRİN KONTROLÜNÜ ELE GEÇİRDİ!

İşgalci İsrail adeta yangın yerine döndü. Filistinli Müslümanlar İsrail'in işgali olan birçok yeri ele geçirmeye başladı. Şehirde Filistin bayrakları dalgalanıyor.

İŞGALCİ İSRAİL GÜÇLERİNDEN, GAZZE SINIRINA TANK SEVKİYATI

İşgalci İsrail güçleri, Gazze sınırına tank sevk ediyor.

İŞGALCİ İSRAİLLİLERİN ARAÇLARI YANIYOR!

İsrail yangın yerine döndü. Kassam Tugaylarının füze ve roket saldırılarından sonra Filistinliler işgal altındaki şehirlerde kontrolü ele alıyor.

İşgal altındaki Filistin topraklarına zorla yerleşen işgalcilere ait 30 araç alev alev yanıyor.

İSRAİL SAVAŞ GEMİLERİYLE SALDIRIYOR

İşgalci İsrail’in savaş gemileri sabah ezanından sonra, Gazze kıyısına yaklaşarak sahildeki sivil evlere saldırıyor.

OHAL İLAN EDİLDİ

İsrail'in Lod kentinde çıkan çatışmalar nedeniyle İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu kentte olağanüstü hal (OHAL) ilan etti.

İşgalci İsrail'in Lod şehri Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, ''Burada kontrolü tamamen kaybettik. Araplarla, Yahudiler sokaklarda birbirleriyle savaşıyor.'' ifadelerini kullandı.

İsrail'de yer alan Lod kentinde çıkan çatışmalar yetkilileri harekete geçirdi. Lod kenti Belediye Başkanı Yair Revivo yaptığı açıklamada, kentte çıkan çatışmalarda araçların, sinagogların ve okulların kundaklandığını belirterek, yaşanan olayları "sivil savaş" olarak nitelendirdi. Revivo, "Bütün İsrail bilmeli, bu tam bir kontrol kaybı. Bu düşünülemez. Sinagoglar yakılıyor. Yüzlerce araba ateşe verildi. Sokaklarda yüzlerce haydut dolaşıyor. Lod'da iç savaş patlak verdi. Buradaki Ortodoks-milliyetçi cemaatin silahları var. Onlara eve dönmeleri için yalvarıyorum, fakat anlaşılır bir şekilde evlerini korumak istiyorlar. Yahudi evlerine benzin bombaları atılıyor. Durum kışkırtıcı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.