İsrail'in dengesi şaştı: Hizbullah, Brezilya'ya saldıracak

İsrail'in dengesi şaştı: Hizbullah, Brezilya'ya saldıracak
 Editör
Gazze'de katliam yapan İsrail'e bağlı, İsrail dış istihbarat teşkilatı Mossad, Brezilya'da İsrail ve Yahudi hedeflerine karşı Hizbullah'ın saldırı planı yaptığını öne sürdü.

Hamas'ın saldırıları sonrası ordusu ve gücü tartışmalı hale gelen İsrail, Hizbullah'ın Brezilya'da Yahudilere saldıracağını öne sürdü.

SALDIRIYI ENGELLEMİŞLER

İsrail dış istihbarat teşkilatı Mossad, Brezilya'da İsrail ve Yahudi hedeflerine karşı Hizbullah'ın saldırı planını engellediğini duyurdu.

İsrail hükümeti basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, Mossad, Brezilya'da yerel güvenlik güçleriyle bölgedeki İsrail ve Yahudi hedeflerine saldırı hazırlığındaki bir hücreye karşı operasyona katıldı.

BREZİLYA'YA TEŞEKKÜR

Mossad, açıklamasında, İran tarafından finansman sağlanan Hizbullah hücresini tutukladığı için Brezilya makamlarına teşekkür etti.

Uluslararası basında yer alan haberlere göre, Brezilya polisi "terör saldırısı planlama ve eylem için adam toplama girişimindeki" iki kişiyi tutukladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum