İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlalleri

İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlalleri
Kudüs'te çıkan arbedede bir Filistinli ile bir kadın polis yaralandı-İsrail'in kuzeyindeki En-Nasıra kenti yakınında bir aracın çarpıp kaçtığı İsrail polisi yaralandı

KUDÜS (AA) - Kudüs'ün El-İseviyye beldesinde çıkan arbedede bir Filistinli ile bir kadın polisin yaralandığı bildirildi.

İsrail polis sözcüsü Luba Samri tarafından yapılan yazılı açıklamada, beldedeki bir grup Filistinli genç, polislere taş ve molotofkokteyli atarak saldırdı. Olayda bir kadın polis başından yaralandı. Polisin ateş açarak karşılık vermesi sonucu 19 yaşındaki bir genç ayağından yaralandı. Filistinli genç gözaltına alınarak hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan İsrail'in kuzeyindeki En-Nasıra kenti yakınında bir aracın İsrail polisine çarpıp kaçması sonucu polisin yaralandığı belirtildi.

İsrail Polis Sözcüsü Luba Samri yayımladığı yazılı açıklamada, En-Nasıra'dan El-Afule'ye doğru giden bir aracın İsrail polisine çarpıp kaçtığını ve yaralanan polisin hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Samri, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.