İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu

İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu
Ekonomi Bakanı Zeybekci:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul merkezli yapılan "paralel yapı" operasyonuna ilişkin, "Herkes hukuka inanmalı, hukuka saygı duymalı. Eğer hiçbir sıkıntısı yoksa hukuka güvenmeli ve inanmalı, sonuçlarına herkes razı olmalı" dedi.

Bakan Zeybekci, partisinin Hasan Güngör Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi öncesinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorusunu yanıtladı. 

Gazetecilerin "paralel yapı" operasyonuna ilişkin sorusu üzerine Zeybekci, Türkiye'nin hukuk devleti olduğunu, hiç kimsenin hukukun dışında ülkenin menfaatlerini zedeleyici bir şekilde hayat tarzı benimseyemeyeceğini belirtti.

Zeybekci, şunları söyledi:

"Hayat tarzı benimseyemez derken devletle, toplumla olan ilişkilerinde hukukun dışında bir hayat veyahutta böyle bir şey benimseyemez. Her şey hukuk içinde olmalı. Bence sonuçlarını görmek lazım, beklemek lazım. Benim burada endişe ettiğim şu olur, yanlış yorumlanan, yanlış şekilde yönlendirilen veya yanlış şekilde gereğinden fazla önemsenen bazı şeyler olması halinde, gereksiz yere bir ucuz bedava kahramanlar ortaya çıkarırız. Bundan endişe ederim. Herkes hukuka inanmalı, hukuka saygı duymalı. Eğer hiçbir sıkıntısı yoksa hukuka güvenmeli ve inanmalı, sonuçlarına herkes razı olmalı diye düşünüyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.