İstanbul’da 14 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi

İstanbul’da 14 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi
İstanbul'un Fatih ve Başakşehir ilçelerinde sahte parfüm imalathanelerine düzenlenen operasyonlarda 14 bin 160 şişe sahte parfüm ele geçirildi.

İstanbul'un Fatih ve Başakşehir ilçelerinde sahte parfüm imalathanelerine düzenlenen operasyonlarda 14 bin 160 şişe sahte parfüm ele geçirildi. Olayla bağlantılı 4 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih ve Başakşehir'de bazı adreslerde "merdiven altı" olarak tabir edilen, halk sağlığını tehlikeye düşürecek, sağlıksız ortamlarda parfüm ve sprey imalatı yapıldığını tespit etti. Yapılan fiziki takip sonucu, söz konusu iki ilçede 4 farklı adrese dün yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 bin 160 şişe sahte parfüm ve parfüm için kullanılacak 2 bin boş şişe ele geçirildi. Olayla ilgili dört kişi gözaltına alındı. Yakalanan 4 şüpheli hakkında adli tahkikat işleminin başlatıldığı aktarıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.