İstanbul'da baş döndüren Abdülkerim Bardakçı trafiği

İstanbul'da baş döndüren Abdülkerim Bardakçı trafiği
Fenerbahçe'yle yapılan ikinci görüşmede de sonuç çıkmadı. Abdülkerim Bardakçı için Galatasaray ve Beşiktaş yeniden devrede

Konyaspor'un transferi konusunda Fenerbahçe'yle anlaştığı Abdülkerim Bardakçı ile sarı-lacivertli kulüp arasındaki görüşmelerde sonuca varılamadı.

Dün yapılan görüşmede anlaşamayan Abdülkerim Bardakçı'nın menajeri ile Uğur Avadan ile Fenerbahçe yönetimi arasında bugün gerçekleşen ikinci görüşmede de sonuç çıkmadı.

Fenerbahçe'nin oyuncuya, Konyaspor'daki mevcut kontratından daha aşağıda bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Bunun üzerine transfer şimdilik durdu. Ancak tarafların bugün son kez bir görüşme daha yapabileceği belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY YENİDEN DEVREDE

Fenerbahçe'yle transferde pürüz çıkması üzerine Konyaspor cephesinde hareketli saatler yaşanıyor.

GALATASARAY ÖZGÖKÇEN'LE GÖRÜŞTÜ

Galatasaray'ın Cenk Ergün vasıtasıyla İstanbul'da bulunan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'le temasa geçerek görüşme yaptığı gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ TEKLİF ARTIRACAK İDDİASI

Öte yandan daha önce 2,2 milyon euro teklif eden Beşiktaş'ın da yeniden devre girmeye hazırlandığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün 2,2 milyon euroluk teklifini 2,4 milyon euroya çıkaracağı iddia edildi.

YOĞUN BİR GÜN GEÇİRİLECEK

Gelişmeler, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile İstanbul'da bulunan Konyaspor yönetimi arasında, bugün yoğun bir transfer trafiğinin yaşanacağını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.