İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da elektrik kesintisi
- Anadolu yakasında bazı ilçelerde 25 Şubat'ta elektrik kesintisi uygulanacak

İSTANBUL (AA) - Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Pendik ve Ataşehir'in bazı mahallelerine 25 Şubat'ta elektrik verilemeyecek.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Adalar'da 10.00 ile 18.00 arasında Burgazadası Mahallesi, Cami, Evrim, Gezinti, Gönüllü, Murat, Çarşı, Yelkenci Mehmet, Yenice, Ayışığı sokaklar, Kadıköy'de 10.00 ile 12.00 arasında Caferağa Mahallesi, Sarraf Ali, Güneşlibahçe, Sivastopol, Mühürdar, Moda, Caferağa Mescidi, Cemal Süreya, Dumlupınar, Hacı Hüssam sokaklar elektrik alamayacak.
Sancaktepe'de 10.00 ile 18.00 arasında Fatih Mahallesi, Levent, İhvanlar, Derman, Kerim, Susam, Demirkent, Yakacık, Şahin, Bahar, Aydos, Yörük, Bülbül, Geylani sokaklarda, Maltepe'de 09.00 ile 16.00 arasında Fındıklı Mahallesi, Fırat Sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.
Pendik'te 11.00 ile 13.00 arasında Çamlık Mahallesi, Meşe-Piri Reis Sokak, Ataşehir'de 10.00 ile 12.00 arasında Kayışdağı Mahallesi, Ağaçlı, Hülya, Uslu, Rumeli, Ayaz ve Dilaver sokaklara elektrik verilemeyecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.