İstanbul'da trafikte öfkeli maganda dehşet saçtı

İstanbul'da trafikte öfkeli maganda dehşet saçtı
Şişli'de trafikte yol verme tartışması yaşayan iki sürücü arasında kavga çıktı.

Şişli'de trafikte yol verme tartışması yüzünden tartışma yaşayan iki sürücü arasında kavga çıktı. Bir sürücü, otomobilinden inerek önce küfürler ve tehditler savurdu, sonrasında diğer sürücünün olduğu aracın aynasını tek yumrukla indirdi. O anlar saldırıya uğrayan sürücünün cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay geçtiğimiz zamanlarda Şişli Darülaceze Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre iki sürücü, Hasdal-Okmeydanı güzergahı üzerinde ilerlerken yol verme tartışması çıktı. Bunun üzerine sürücülerden birisi Darülaceze Caddesi'nde diğer aracın önünde durarak aracından indi. Tartışma yaşadığı sürücünün otomobilinin yanına gelen şahıs, küfür ve tehditlerle camları yumruklamaya başladı.

TEK YUMRUKLA AYNAYI İNDİRDİ

Hırsını alamayan sürücü, saldırdığı aracın sol aynasını tek yumrukla kırdı. Trafik magandasını çevredeki vatandaşlar ve arkadaşları güçlükle sakinleştirirken, şahıs hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Bu durum ise saldırıya uğrayan sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.