İstanbul'daki izinsiz gösteriler

İstanbul'daki izinsiz gösteriler
İstanbul Emniyet Müdürlüğü: - "Sultangazi ilçesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde eylem yapan bir grup görevlilerimize silahla ateş etmiş, bir polis memuru hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sultangazi'de düzenlenen izinsiz gösteride polise ateş edilmesi sonucu bir polis memurunun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığını bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ömür boyu hapse mahkum edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesini bahane eden grupların il genelinde izinsiz gösteri yaptığı belirtildi.

İzinsiz gösteri düzenleyen gruplara yapılan müdahalelerde 59 kişinin gözaltına alındığına dikkat çekilen açıklamada, bu kapsamda 5 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 110 molotofkokteyli, 4 havai fişek rampası, 40 şişe, 2 el yapımı patlayıcı, 20 torpil, 21 kar maskesi ve olaylarda kullanılan çok sayıda kıyafet ile eldivenin ele geçirildiği aktarıldı.

Açıklamada, Sultangazi İsmet Paşa Caddesi üzerinde eylem yapan bir grubun polise silahla ateş ettiği ve bir polis memurunun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı kaydedilerek, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gereken her türlü tedbirin alınmasına devam edileceği vurgulandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.