İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler
İTO Başkanı Çağlar: - "Ne yaparlarsa yapsınlar, birlik beraberlik içerisinde terörün üstesinden geleceğimize inanıyoruz"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Ortaköy'deki terör saldırısını kınayarak, "Ne yaparlarsa yapsınlar, birlik beraberlik içerisinde terörün üstesinden geleceğimize inanıyoruz." dedi.

İTO Başkanı Çağlar ve beraberindeki grup, Ortaköy'de terör saldırısının gerçekleştiği alana gelerek karanfil bıraktı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Çağlar, dünyanın neresinde, kime karşı olursa olsun, her türlü terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.

Terörün dünyanın her yerinde olabildiğini belirten Çağlar, şöyle devam etti:

"Terör bugün İstanbul'daydı, yarın başka bir yerde olabilir. İşin başındaki insanlar, bir araya gelip terörün engellenmesiyle ilgili ortak hareket etmezlerse dünyanın her yerinde bu işlerin ardı arkası kesilmez. Biz ülkemizde birliğimizi, beraberliğimizi korumak ve muhafaza etmek mecburiyetindeyiz. Bunlara verilecek en güzel mesaj budur. Ne yaparlarsa yapsınlar, birlik beraberlik içerisinde terörün üstesinden geleceğimize inanıyoruz.''

Saldırıda yabancı uyruklu kişilerin de hayatını kaybetmesine değinen Çağlar, "Saldırının yaşandığı mekan dünyada tanınan, güvenliği olan bir mekandı ama maalesef bu olayla karşılaştık. Üstesinden gelmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.