İstanbul'un göbeğinde DEM terörü: Otomobil sürücüsü linçten zor kurtuldu

Esenyurt'ta n Van'da Abdullab Zeydan'ın mazbatasının verilmemesini protesto eden DEM'liler kendilerine tepki gösteren bir otomobil sürücünü linç etmeye çalıştı.

Esenyurt'ta Van'da Abdullab Zeydan'ın mazbatasının verilmemesini protesto eden DEM Partililer bir otomobil sürücünü linç etmeye çalıştı. Etrafını sardıkları arabaya tekme ve yumruklarla saldıran eylemcilerin o anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Pınar Mahallesi Ahmet Arif Cadde'sinde arabasıyla seyreden bir vatandaş eylemcilerin taşkınlıklarına tepki gösterdi. Bunun üzerine saldırıya geçen eylemciler vatandaşa linç girişiminde bulundu. Vatandaşın etrafını saran eylemciler arabaya tekme ve yumruklarla saldırdı. Eylemcilerin linç girişiminden güçlükle kaçan vatandaşın o anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

NEDİM ŞENER: PKK’LILAR ESENYURT’TA YOL KESMEYE DE BAŞLAMIŞ!

Görüntülere sert tepki gösteren Gazeteci Nedim Şener, "PKK/DEM ile CHP kandil uzlaşması sonrası PKK’lılar Esenyurt’ta yol kesmeye de başlamış. Çok söyledik anlamadılar…" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.