İstifa eden Akşener’in başdanışmanı Murat Çuhadar'dan Erdoğan’a destek kararı

İstifa eden Akşener’in başdanışmanı Murat Çuhadar'dan Erdoğan’a destek kararı
Partiden istifa eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanı Murat Çuhadar, 2023 seçimlerinde Türkiye'nin Yüzyılı Platformu çatısı altında şehir şehir dolaşarak AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çalışmaları başlatacak.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini yürüten Sosyoterapist-Yazar Murat Çuhadar, kısa bir süre önce parti ile politik fikir ayrılıkları yaşadığını belirterek görevinden istifa etti.Çuhadur, Türkiye'nin Yüzyılı Platformu'nu kurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek kararı aldı.

ERDOĞAN'A DESTEK İÇİN ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞACAK

Yurt genelinde on binlerce üyesi olan Yaşama Dokunanlar Platformu'nun da başkanlığını sürdüren Çuhadar, 2023 seçimlerinde Türkiye'nin Yüzyılı Platformuyla şehir şehir dolaşarak Ak Parti ve Erdoğan'a destek çalışmaları başlatacak.

murat-cuhadar.jpg

MURAT ÇUHADAR KİMDİR?

1972 yılında Mardin'de doğdu. Lise sonrası eğitim hayatı Sosyoterapi alanında İsviçre'de, kamu yönetimi alanında ise Anadolu Üniversitesinde devam etti. Uzun yıllar yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı, muhabirlik ve Televizyon programcılığı yaptı. 51 Üniversitede proje yönetmenliği ve eğitmenliği yapan Çuhadar geçtiğimiz yıl D Medya tarafından Yılın Yaşam Koçu seçildi. Türkiye ve yurt dışında sosyal siyaset uzmanlığı yönüyle bilinen Murat Çuhadar yurt içi ve yurt dışında konferanslarıyla da tanınmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum