'İstifacılar'ı ikna turu

'İstifacılar'ı ikna turu
Trabzonspor Yönetimi, TFF seçimlerinin ardından istifalarını veren 4 yöneticisinin geri dönmesi için çabalıyor. Bordo-mavililer, aralık ayındaki olağan genel kurula kadar görevde kalmaya kararlı görünüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri nedeniyle yönetimde yaşanan depremin bitip bitmediği bu hafta içindeki yönetim toplantısında netlik kazanacak.

Bordo-mavililerin en önemli gündem maddelerinden biri, son istifaların da görüşüleceği yönetim kurulu toplantısı olacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da katılması beklenen kritik toplantı öncesinde, Hacıosmanoğlu’na tepki olarak istifa eden Köksal Sadıklar, Ahmet Emre Turan, Ömer Demir ve Seyfettin Kahyaoğlu’nu ikna çalışmaları sürdürüldüğü belirtildi. Bu isimlerin istifa kararlarından dönmeleri için yönetimde kalan isimlerin büyük baskı yaptığı öğrenildi.

 
 
 

Özellikle Köksal Sadıklar üzerinde yoğunlaşan baskılara rağmen, 4 ismin de şimdilik istifa kararlarından dönmeyi düşünmedikleri ifade edildi. Yöneticilerin büyük bölümünün de camiadan gelen yoğun tepkilere rağmen aralık ayındaki normal kongreye kadar görevde kalmaya kararlı olduğu belirtildi.

Trabzonspor golcü arıyor

Stephane M’bia’ya imza attırmayı başaran Trabzonspor, cuma günü başlayacak Hollanda kampına kadar yabancı forvet transferini de bitirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda daha önce temas kurulan Hull City’nin Hırvat forveti Nikita Jelavic ve son olarak Celtic’de forma giyen İsveçli John Guidetti ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.