"İstikrar ve Güven Yeniden Oluşacak"

"İstikrar ve Güven Yeniden Oluşacak"
Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, 1 Kasım Genel Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Bugüne kadar Türkiye’de ekonomi ve istikrarı tek parti hükümeti sağlamıştır" dedi.

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili bir açıklama yapan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, 26’ıncı Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin tüm yurtta güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi ve seçimlere katılım oranının oldukça yüksek olmasının büyük memnuniyet verici olduğu söyledi.
Konya’nın Başbakan’ına ve evladına sahip çıktığını da hatırlatan Başkan Karamercan, başarılarından ötürü başta Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve ekibini, AK Parti Konya İl ve İlçe Yönetimlerini de kutladı.

“SEÇMEN SANDIKTA MESAJINI VERDİ”
1 Kasım seçim sonuçlarıyla Türk halkının önemli bir mesaj verdiğini belirten Başkan Karamercan, “Seçmen sandıktan her alanda güçlü bir Türkiye çıkması mesajını vermiştir. Bundan böyle tek parti iktidarıyla piyasalarda ve ekonomide güven ortamı yeniden oluşacak. Bu sayede ülke ekonomisi ve biz esnaflarda önümüze güvenle bakabileceğiz” diye konuştu.

“EKONOMİK REFORMLAR HAYATA GEÇİRİLMELİ”
7 Haziran seçimlerinden bugüne 5 aylık süreçte piyasaların ve ekonominin darboğaza girdiğini hatırlatan Başkan Karamercan, “Döviz kurlarındaki artış, para piyasalarındaki dengesizlik, altın ve borsadaki dalgalanmalar, üreten kesimi, vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı çok rahatsız etmişti. 1 Kasımda çıkan sonuç ülke üzerindeki kara bulutları kaldırmıştır. Vakit kaybetmeden hükümet kurulmalı ve ekonomik reformlar ve piyasalarda canlılığı hızlandıracak teşvik paketleri hayata geçirilmelidir. 2023 hedeflerine ulaşmak için hızla yolumuza devam etmeliyiz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.