İstişare toplantısı

İstişare toplantısı
Konyaspor Gençlik Gelişim Akademisi, Spor Bakanlığı, TFF’ ve Kulüpler Birliği’nin ortaklaşa tertip ettiği altyapı sorununu çözme istişare toplantısına davet edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’deki kulüplere “Altyapıya önem verin” çağrısı üzerine harekete geçen Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği, belirledikleri 9 kulüple birlikte istişare toplantıları düzenledi. Bu toplantılara Antalyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un gibi takımların yanı sıra Atiker Konyaspor da davet edildi.

ALTYAPI SORUNU VE ÇÖZÜMÜ TARTIŞILDI

Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği ile ortaklaşa tertip ettiği istişare toplantısına katılan Konyaspor Gençlik Gelişim Akademisi, burada söz sahibi oldu. TFF'nin Beylerbeyi'ndeki Futbol Gelişim Direktörlüğü (FGD) binasında gerçekleştirilen istişare toplantısında son zamanlardaki yabancı kuralı, altyapı sorunu ve çözümü tartışıldı. Toplantıya Akademi Koordinatörü Cihan Önal katıldı.

SORUNLAR BELİRLENİP ÇÖZÜMLER ARANDI

Spor Bakanlığı, TFF ve Kulüpler Birliği’nin ortaklaşa tertip ettiği toplantıda TFF Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas ile birlikte Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Özgür Gündoğan söz alan isimler oldu. Genç futbolcu gelişimi konusunda hem teknik hem idari konular ele alındı. Toplantıda kulüplerin altyapılarındaki eksiklikler, çözüm önerileri ve TFF ile Kulüpler Birliği'nin yapacağı ortak çalışmalar masaya yatırıldı. Öte yandan iki tarafın hazırladığı projeler paylaşıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

‘SÖZ SAHİBİ OLMAK GURUR VERİCİ’

Konu ile ilgili olarak konuşan Konyaspor Gençlik Gelişim Akademi Koordinatörü Cihan Önal, “Her fırsatta altyapımızın ivme kazandığını söylüyoruz. Bu kazandığımız ivme bizi bu tür yerlerde söz sahibi yapıyor. Artık Konyaspor altyapısındaki başarı kabul edilmiş durumda. Birçok oyuncumuzu milli takımın çeşitli alt yaş gruplarına gönderiyoruz. Altyapı sorunu için TFF’nin tertip ettiği çözüm toplantısına davet edilmek gerçekten gurur verici” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.