İsviçre Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Leuthard Endonezya'da

İsviçre Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Leuthard Endonezya'da
Leuthard: "İki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin istikrarlı olması mutluluk verici. İkili ilişkilerin daha da geliştirilmesi için yoğun çaba göstereceğiz"

CAKARTA (AA) - İsviçre Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Doris Leuthard, Endonezya temasları kapsamında Devlet Başkanı Joko Widodo ve Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile bir araya geldi.

Görüşmelerin ardından konuşan Leuthard, "İki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin istikrarlı olması mutluluk verici. İkili ilişkilerin daha da geliştirilmesi için yoğun çaba göstereceğiz." dedi.

Dışişleri Bakanı Marsudi ise "İsviçre ile Endonezya arasında ticaret hacminin artışından memnuniyet duyuyoruz. 2014 ve 2015 yıllarını karşılaştırdığımızda bu hacmin yüzde 102 arttığını görüyoruz." ifadesini kullandı.

Endonezya'da İsviçreli 150 şirket faaliyet gösterirken, iki ülke arasındaki ticari hacmi 2 milyar dolar civarında bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.