İsyan Büyüyor

İsyan Büyüyor
Konyaspor’un içinde bulunduğu durum taraftarını isyan ettirdi. Sadece kaybedilen karşılaşmalar değil, yönetimsel anlamda yapılan yanlışlar, transfer dedikoduları yeşil-beyazlı renklere gönül verenleri çileden çıkardı.

Konyaspor’un içinde bulunduğu durum taraftarını isyan ettirdi. Sadece kaybedilen karşılaşmalar değil, yönetimsel anlamda yapılan yanlışlar, transfer dedikoduları yeşil-beyazlı renklere gönül verenleri çileden çıkardı. Kısa süre önce galibiyet şarkıları söyleyen tribünler bugün takımı ve yönetimi protesto eder hale geldi

TRİBÜNLER BOŞALIYOR

Sezona teknik heyet değişikliği ve 15 transferle başlayan Atiker Konyaspor, puan cetvelinde alt sıralara demir attı. Yeşil-beyazlı takım takım hem kendine bağlı hem de dış faktörlerden dolayı bugüne kadar hayal kırıklığı yaratırken, zaman zaman saman alevi gibi oyunları taraftarı artık tatmin etmiyor. Geçtiğimiz yıllarda yenilgilerde de takımı destekleyen Atiker Konyaspor taraftarı tribünden uzaklaşırken, kalanlar da protestonun dozunu artırmaya başladı.

İLK PROTESTO YÖNETİME

Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesinin ardından birkaç maçta protesto edilen takım daha sonrasında yukarıya doğru ivme göstermiş ve yenilgilerde dahi alkışlanarak, soyunma odasına gönderilmişti. Bu sezon başında da aynı şekilde takımı destekleyen taraftarlar, takımın gelişme göstermemesi ve yönetimin yanlışları nedeniyle seslerini yükseltmeye başladı. İlk başlarda bazı isimleri istifaya davet eden tribünler son maçlarda yönetimi istifaya çağırdı.

BURSA MAÇI BARDAĞI TAŞIRDI

Arka arkaya alınan mağlubiyetlerle beraber yönetimin içinde bulunduğu tavır, tribünleri çileden çıkarırken, ilk defa Konya tribünlerinde beyaz mendil sallandı. Bursa maçının ilk yarısının ardından uzun süre sonra takım da protesto edildi. İkinci yarıya çıkan takım protesto edilirken, Ömer Ali de her top aldığında ıslıklandı. Maç sonrasında da protestolarını devam ettiren tribünler, takım kaptanlarının hesap vermesini istedi.

TEK SEBEP MAĞLUBİYETLER DEĞİL

Yeşil-beyazlı tribünlerin protestosunun nedeni sadece sahadaki mağlubiyetlere bağlanmazken, özellikle kendini ligde kabul ettirir bir duruma gelen takımın doğru yönetilememesi tribünlerin ses düzeyini yükseltti. Takımın hakkını arayamayan, dışarıda lobi faaliyeti gösteremeyen, yönetici olmanın ayrıcalıklarını yaşamaya çalışan bazı yöneticilerin tavrı tribünlerin sesini yükseltti. Yeşil-beyazlı tribünler daha yüksek sesle yönetimi istifaya çağırırken yeşil-beyazlı yöneticilerin sessizliği sürüyor.

(Haber: Ulaş İNBAŞI)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum