İtalyan basınına göre Ekuban Konyaspor'a yakın

İtalyan basınına göre Ekuban Konyaspor'a yakın
İtalyan gazeteleri Ekuban'ın Konyaspor'a yakın olduğunu yazdı.

Konyaspor, İtalya Serie A takımlarından Genoa CFC'de forma giyen eski Trabzonsporlu santrfor Caleb Ekuban için transfer görüşmelerini sürdürüyor

Konyaspor, özellikle Serdar Gürler'in takımdan ayrılmasının ardından transfer etmeyi düşündüğü Ganalı futbolcu Ekuban ile görüşmelerini hızlandırdı.

Fatih Özgökçen, Ekuban transferinde yüzde 70 ilerleme kaydettiklerini belirtmiş ancak Ganalı oyuncuun Türkiye gelmek istemediği yönünde haberler çıkmıştı.

GENOA TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Ligde düşme potasında bulunan Genoa, Ukraynalı teknik direktör Andriy Shevchenko'nun görevine son verdikten sonra yeni bir yapılanmaya gidiyor.

Davide Biraschi'yi sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralayan İtalyan Kulübü'nün Ekuban'ı da satmak istediği gelen bilgiler arasında.

İtalyan basını Ekuban'ın Konyaspor'a yakın olduğunu yazdı. Tutto Mercato, Konyaspor ve Genoa'nın, transfer için 2 milyon euroluk rakam üzerinde görüşmelerini sürdürdüğünü iddia etti.

Ganalı oyununun önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.