İvana Sert'ten 'Yılbaşı Özel' Performansı

İvana Sert'ten 'Yılbaşı Özel' Performansı
TV8 ekranlarının sevilen yarışması 'O Ses Türkiye' yarışmasında 'Yılbaşı Özel' programı ünlüler geçidine sahne oldu. Ivana Sert'in 'Frozen' performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuk olan başarılı sanatçı Ivana Sert performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Ivana Sert O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Frozen adlı şarkıyı seslendirdi. Seslendirdiği bu şarkı ile şarkıcı kişiliğini de görmüş olduğumuz Ivana Sert'in Frozen performansı yazımızın devamında yer almaktadır.TV8 ekranlarında yılbaşı gecesi muhteşem bir eğlence rüzgarı esecek.

ÜNLÜLER GEÇİDİ

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı ile ekranları başındaki izleyicileri coşturmaya gelen Acun Ilıcalıjüri koltuğunda Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur gibi Türkiye'nin usta müzisyenlerinin yer aldığı programın bu yılbaşı özel bölümünde Arda Turan, Mete Horozoğlu, Şafak Sezer, İvana Sert, Murat Yıldırım, Gupse Özay, Sarp Apak, Tuba Ünsal, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buğra Gülsoy, Derya-Ferhan Şensoy, Gazme Özçelik, Selin Şekerci, Ersin Korkut, Atalay Demirci'yi konuk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.