İvme yakaladık

İvme yakaladık
Selçuklu Belediyespor basketbol takımının Genel Menajeri Bekir Yarangüme, ligde herkesin herkesi yenebilecek güçte olduğunu ifade ederek iyi bir ivme kazandıklarını söyledi. Yarangüme, hafta sonu oynanacak Akhisar maçını da kazanmak istediklerini belirtti

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor’un Genel Menajeri Bekir Yarangüme, takım olarak iyi bir ivme kazandıklarını söyledi. Sezon başından bu yana iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Yarangüme, “Sezona çok iyi başladık. Ardından bir Afyon mağlubiyeti aldık. Afyon da ligin en güçlü ekiplerinden birisi… Direkt olarak şampiyonluğa kurulmuş bir ekip. Skor olarak yenildik ama tecrübe anlamında birçok şey kazandık. Öyle bir takıma ve seyirciye karşı mücadele etmek oyuncularımızın tecrübesi açısından çok faydalıydı” dedi.

‘MAÇ ODAKLI DÜŞÜNÜYORUZ’

İlerleyiş bakımından maç maç düşündüklerini söyleyen Bekir Yarangüme, “Bizler maçlarımızı tek tek düşünüyoruz. Mesela geçen haftaki Karesi maçını ayrı düşündük. Bu hafta oynayacağımız Akhisar maçını da ayrı bir şekilde düşünüyoruz. Oyunculara aktarımımız da bu şekilde. O maç bittikten sonra diğer maça yöneliyoruz. Nerede ve kiminle oynadığımız çok önemli değil” diye konuştu.

‘KAZANMAK İSTİYORUZ’

Bu hafta sonu iç sahada oynanacak Akhisar Belediyespor maçını kazanmak istediklerini belirten Yarangüme, “Ligde herkes birbirini yenebilecek güçte. Onlar geçen hafta Bahçeşehir Koleji’ni yendi. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘KONYA İÇİN AZ BİR RAKAM’

Her maç artan seyirci ile ilgili de konuşan Bekir Yarangüme, “Akhisar maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İlk maçtan beri giderek artan bir sayımız var. Fakat bu Konya’nın tam potansiyeli değil. Şehri çok yakından tanıyorum. Salonumuzu doldurabilecek bir basketbol potansiyeli var şehirde. Bunu başarabilirsek hem kendi oyuncularımızı motive eder hem de rakip oyuncuları baskı altına alabiliriz. Böyle bir itici kuvvete ihtiyacımız var” dedi.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.