İyi başladık ama devamı gelmedi

İyi başladık ama devamı gelmedi
Anadolu Selçukspor’un başarılı sol beki Özkan Taştemur, Karagümrük maçına iyi başladıklarını ancak bunu maçın geneline yayamadıklarını söyledi. Taştemur, 1-0 geriye düştükten sonra rakibin taraftar baskısını da en iyi şekilde kullandığını belirtti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un başarılı sol beki Özkan Taştemur, ligin 8. haftasında deplasmanda oynanan ve 2-1 mağlup olunan Karagümrük maçını değerlendirdi. Başarılı sol bek oyuncusu, zorlu karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak bunu maçın geneline yansıtamadıklarını söyledi.

‘HOCAMIZ SIK SIK UYARDI’

Özkan Taştemur, Karagümrük karşılaşmasından önce teknik direktör Mustafa Alper Avcı’nın kendilerini sık sık uyardığını söyledi. Taştemur, “Biliyorsunuz, geçen sezonki Karagümrük maçında bir hakem hatası yaşandı. Hocamız hafta başından beri bu maçla ilgili olarak bize uyarılarda bulundu. Rakibin bize karşı hırslı olduğunu ve taraftar baskını iyi kullanabileceklerinden bahsetti” dedi.

‘ZOR GEÇECEĞİNİ BİLİYORDUK’

Karşılaşmanın son derece zor olduğunun altını çizen Özkan Taştemur, “Dediğim gibi, hocamız bu maçtan önce herkesin rahat olmasını istedi. Aslında öyle de yaptık. Bunun faydasını da görüyorduk. Maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde top tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Rakibimiz üzerinde baskı kurduk. Ama ani bir atakta kalemizde gol gördükten sonra biraz düşüş yaşadık” diye konuştu.

‘ARTIK KAZANMAK İSTİYORUZ’

Yeşil-beyazlıların başarılı futbolcusu Özkan Taştemur, bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Niğde Belediyespor maçı ile ilgili olarak da, “Son 5 haftadır galip gelemiyoruz. Artık kazanmak istiyoruz. Bu kötü gidişatı düzeltebilecek güce sahibiz. Niğde karşısı da muhakkak zor geçecek. Kendi evlerinde kazanmak isteyeceklerdir. Ama biz de mutlak 3 puan almayı hedefliyoruz” dedi.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.