İyi başlasın iyi bitsin

İyi başlasın iyi bitsin
Torku Konyaspor, 2014-2015 sezonunu Trabzon deplasmanında açıyor. Temsilcimiz, Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak maçı kazanıp, sezona güzel bir başlangıç yapmayı planlıyor

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, 2014-2015 sezonunu Trabzon deplasmanında açıyor. Lig öncesi isim ve renk değişikliğinin yanı sıra kadrosunu büyük ölçüde yenileyen temsilcimiz, sezona iyi bir giriş yapmanın hesabını yapıyor. Yaklaşık iki aylık çalışma periyodunu iyi değerlendirdiklerini ve lige her yönüyle hazır olduklarını ifade eden Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, “Artık söz teknik kadro ve oyuncularımızda. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapıp, iyi bir kadro oluşturduğumuz inancındayız. Eksiklerimiz var, güçlü bir takımla karşılaşacağız ama galibiyetten son derece umutluyuz. Lige iyi başlamak çok önemli.  Bu maçı kazanırsak iyi bir hava yakalayabiliriz. Oyuncularımızın son düdüğe kadar mücadeleyi elden bırakmayacağına inanıyoruz. Teknik kadro ve ekibimize bu zorlu maçta başarılar diliyorum” dedi.

LİGE RENK KATACAĞIZ

Turhan, geçen yıl yaşanan sıkıntılardan dersler çıkararak bu sezon işi sıkı tuttuklarını da ifade ederek, “Kamuoyunun bildiği üzere bu sezon yeni yönetimimizin gayretiyle birlikte transferde güzel işlere imza attık. Maddi ve manevi fedakarlıklar yapıyoruz. Sezona 6 yabancı ve 6 yerli oyuncu ile giriyoruz. Oyuncularımızın istek, kararlılık ve takımdaşlık ruhundan son derece memnunuz. Bunun meyvelerini alıp, lige renk katan bir takım olmak ve düşme korkusu yaşamadan, play-off mücadelesi peşinde koşan bir ekip olmak amacındayız” diye konuştu.

Trabzonspor Medical Park ile Torku Konyaspor Basket arasında oynanacak olan TBL 1. hafta müsabakası Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak.  Müsabakada Rüştü Nuran, Halil Baldemir ve Serhat Büker hakem üçlüsü görev yapacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.