İyi ki Serkan var

İyi ki Serkan var
Konyaspor’un deneyimli kalecisi Serkan Kırıntılı, performansıyla göz dolduruyor. 32 yaşındaki file bekçisi, sezon başından bu yana yaptığı kritik kurtarışlarla takımını birçok maçta fark yemekten kurtardı

Bu sezon itibariyle daha çok atak geliştirmek için ofansif oyunculara ağırlık veren Atiker Konyaspor’da, savunma kurgusu sil baştan yenilendi. Yeşil-beyazlıların orta sahadaki defansif oyuncularından Volkan Fındıklı formasını kaybederken, savunmanın bel kemiği Vukovic Olimpiakos’a transfer oldu. Bu oyuncuların yerine forma giyen isimler bireysel olarak ellerinden geleni yapsa da, takım oyunu olarak defansif eksiklik gün yüzüne çıkmaya başladı. Daha fazla pozisyon üretmek isterken rakiplerine daha fazla pozisyon veren Konyaspor, Serkan’ın da başarısı ile birçok maçtan fark yemekten kurtuldu.

SERKAN YÜZDE 73 İLE OYNUYOR

Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı, 11 haftalık süreçte yaptığı başarılı kurtarışlarla beğenileri topladı. Kırıntılı, bu sezon gelinen süreçte tüm maçlarda forma giyerken, başarılı performansı ile yüzde 73’lük kurtarış oranına sahip oldu.

SAVUNMA KURGUSU ÖN PLANA ÇIKTI

2 sezondur Konyaspor kalesini koruyan Serkan Kırıntılı, yeşil-beyazlılar ile geçen sezonun ilk 11 haftasında kalesinde 11 gol gördü. Serkan’ın bu sezonun ilk 11 haftasında 15 gol görmesi ve maç başına ortalama 3,7 kurtarış istatistiği oynaması savunma kurgusunun halen oturmadığını gözler önüne serdi.

BİRÇOK KALECİYİ GERİDE BIRAKTI

Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı, bu sezonki performansıyla birçok kaleciyi ardında bıraktı. Süper Lig’de en fazla kurtarış yapan kaleciler listesinde zirveyi gören Serkan, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haber: Hasan Yıldırım

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.