İYİ Parti adayı Özlale adaylıktan çekilecek mi?

İYİ Parti adayı Özlale adaylıktan çekilecek mi?
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale Ankara'da katıldığı grup toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale partisinin grup toplantısına katıldı. Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin "Yerel seçim hazırlıkları nasıl gidiyor?" sorusuna Özlale, "Çok güzel, harika gidiyor. Her şey yolunda." karşılığını verdi.

"HAYIR YOK ÖYLE BİR ŞEY, TUNÇ BEY'İN TEMENNİSİDİR"

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekileceği iddialarına ilişkin, "Hayır yok öyle bir şey, Tunç Bey'in temennisidir. Şu ana kadar partimiz üst kurullarda aldığı bir kararda gösterdiği adayı hiç geri çekmemiş, bundan sonra da geri çekeceğini düşünmüyorum." dedi.

"İzmir'de bu yarışı göğüsler misiniz?" sorusunu Özlale, "Göğüslerim çok rahat. Evet CHP adayını belli ettikten sonra yine konuşuruz ama ben göğüsleyeceğime inandığım için geldim." diye yanıtladı.

Bir gazetecinin "geri çekilmeniz istenirse" demesi üzerine Özlale, şunları söyledi:

"Şu ana kadar partimiz üst kurullarda aldığı bir kararda gösterdiği adayı hiç geri çekmemiş, bundan sonra da geri çekeceğini düşünmüyorum. Orada demek istediğim şey şuydu, biz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını çok istiyoruz ve oradaki güçlü temennimizi, güçlü niyetimizi ortaya koymaktı."

Özlale, "Milletvekillerinizin İzmir'e çıkarma yapacağı doğru mu?" sorusuna, "Doğru bana yardımcı olacaklar, onlar benim dava arkadaşlarım. Ancak onlarla, partiyle beraber kazanırız." karşılığını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.