İYİ Parti İstanbul ve Ankara BB Adayını açıkladı

İYİ Parti İstanbul ve Ankara BB Adayını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıkladı

İYİ Parti İstanbul BB Adayını açıkladı. Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Mehmet Satuk Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener, konuşmasında İYİ Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Satuk Buğra Kavuncu’nun İstanbul’u istediğini söyleyerek, "Elbette İstanbul’da lansman yapacağız. Bir mecburiyet, bir kişiyi bulamama, herhangi bir aday yokluğundan ziyade Buğra Kavuncu geldi, 'Ben orada il başkanlığı yaptım, bana düşer' dedi. Ben de 'Peki' dedim. Dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Buğra Kavuncu" ifadesini kullandı.

ANKARA ADAYI DA AÇIKLANDI

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Cengiz Topel Yıldırım’a teklif götürdüğünü ve Yıldırım’ın teklifi kabul ettiğini söyledi. Böylece İYİ Parti’nin ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım olarak belirlendi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.