İYi Parti'den "Ekrem" etiketleri

İYi Parti'den "Ekrem" etiketleri
İmamoğlu belediyeciliğini tiye alan İYİ Parti Gençlik Kolları üyeleri otobüslere, otobüs duraklarına ve metrolara çıkartmalar yapıştırdı.

31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki kavga zirve yaptı. "abla-kardeş" ilişkisine son veren Meral Akşener uğruna masadan kalktığı İmamoğlu için "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla bamla demenizi istemiyorum" dedi.

İmamoğlu beledyeciliğini tiye alan İYİ Parti Gençlik Kolları üyeleri otobüslere, otobüs duraklarına ve metrolara çıkartmalar yapıştırdı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, "Buradan itiniz", "Otobüs gelmeyecek bütçe yok. Parayı delegelere verdik caddeye doğru yürü ya da otostop çek", "Müsait değilim CHP'yi dizayn ediyorum, merdiveni kullan" yazılarının yer aldığı çıkartmaları sosyal medya hesabından paylaştı.

gjx3tp2wyaaf6qr-290320246fec50b4.jpg

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A 'KORKAKLAR' DEDİ!

Yerel seçimlerde ittifaka kapıyı kapatan Meral Akşener, uğruna masayı devirdiği ve ablam dediği CHP'li başkanlar Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a da savaş açtı. Daha önce 'Korkaklar' çıkışıyla İmamoğlu ve Yavaş'ı suçlayan Meral Akşener "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla bamla demenizi istemiyorum. Mansur Yavaş'ın, Muhittin Böcek'in, Ekrem İmamoğlu'nun yanında biz vardık, hepsinin ihanet ettiği de biz olduk. Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldu" ifadelerini kullandı.

gjx3tp1xwaarwva-290320249403cbf2.jpg

AFİŞ KRİZİ DE YAŞANMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'nin reklam panolarında kullanılacak seçim afişlerinin engellendiğini belirterek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklenmişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.