İYİ Partili kadın vekil terbiye sınırlarını aştı! Dinleyenler utandı o utanmadı!

İYİ Partili kadın vekil terbiye sınırlarını aştı! Dinleyenler utandı o utanmadı!
İYİ Parti Burdur 2. Olağan Kongresinde konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, skandal ifadeler kullandı

İYİ Parti Burdur 2. Olağan Kongresinde konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, skandal ifadeler kullandı ve “Attıkları temelleri çekeriz, Salda’nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz” dedi. Kongrede söz alan Cesur, "Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız…" şeklinde konuştu.

MUŞ: BİZ DİNLERKEN UTANDIK

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "İYİ Parti milletvekilinin kullandığı ahlaksız üsluba bakar mısınız? Biz dinlerken utandık, o bu sözleri söylerken utanmamış! Ne diyelim! İlla Edep İlla Edep" ifadelerini kullandı."

GÖKÇEK: SENDEN VEKİL OLMAZ, OLSA OLSA HADİ NEYSE...

Aylin Cesur’a sert tepki gösteren Ankara eski Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek şu paylaşımı yaptı: "Bu kadın İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur... Kullandıkları çirkin ifadelere bakın;“Attıkları temelleri çekeriz, Salda’nın kumlarını onların uygun yerlerine monte ederiz. Bunu cebirle yaparız..”  Senden MV olmaz... Olsa olsa, hadi neyse..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.