İyilik sanattır

İyilik sanattır
Hızır İnsani Yardım Ve Eğitim Derneği Konya' da kuruldu.

Hızır İnsani Yardım Ve Eğitim Derneği Konya’da kuruldu. Derneğin amaç ve hedeflerini anlatan Kurucu Başkanı Dr. Mehmet Birekul iyilik yapmanın önemini anlatarak hedeflerinin yoksullukla mücadele etmek olduğunu söyledi.

Birekul sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünya’nın her yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaş, tabii afet vb. sebeplerle mağdur olmuş yaralanmış, sakat kalmış, aç ya da açıkta kalmış, zulme uğramış bulunan tüm insanlara gerekli insani yardımı ulaştırmak ve yoksullukla mücadele etmek amacıyla organizasyonlar kurarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Aynı zamanda iyi bir eğitim ve terbiye almamış her insan yardıma muhtaç duruma düşeceğinden, derneğimiz tüm çocukların ve gençlerin eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunmaktadır. İmkanlar ölçüsünde her türlü eğitim öğretim donanımını eğitim kurumlara kazandırmakta, her yaş ve her seviyedeki öğrencilere en güzel eğitim imkanını sunmakta, eğitim, yemek, yurt, ulaşım ve cep harçlığı gibi burslar sağlamaktadır.

hizir-1.jpg

Toplumların malı, canı, nesli, aklı ve dini korumak gibi sorumlulukları vardır. Bunlar el birliği ile korunup muhafaza edilecek temel esaslardır. Bu sorumluluk yeryüzünde yaşayan herkese aittir bilinci ile Hızır İnsani Yardım ve Eğitim Derneği olarak çalışmalarımızı www.hizir.org.tr takip edebilirsiniz.

Derneğimizin kuruluşunda emeği geçen, desteklerini esirgemeyen tüm gönüllü kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu yolda herkesin dua ve desteklerini bekliyor, iyiliksever tüm kardeşlerimizi derneğimize davet ediyorum.”

hizir-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.