İYİ Parti Kurultaya Hazırlanıyor

İYİ Parti Kurultaya Hazırlanıyor
İYİ Parti, 2. Olağan Büyük Kurultayı için hazırlanıyor. 20 Eylül’de “Millet Bizi Çağırıyor” temasıyla Konya’da gerçekleşecek kongre öncesinde İYİ Parti Konya İl Teşkilatı üst kurul delegeleri bir araya geldi.

İYİ Parti, 2. Olağan Büyük Kurultayı için hazırlanıyor. 20 Eylül’de “Millet Bizi Çağırıyor” temasıyla Konya’da gerçekleşecek kongre öncesinde İYİ Parti Konya İl Teşkilatı üst kurul delegeleri bir araya geldi. İl Başkanı Gökhan Tozoğlu liderliğinde toplanan delegeler, 20 Eylül’de gerçekleşecek kurultay öncesinde alınması gereken önlemler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında konuşuldu.  İl Başkanı Tozoğlu, “İl teşkilatımızda bugün yoğun bir toplantı günü geçirdik. 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ‘Millet bizi çağırıyor’ temalı İYİ Parti 2. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde öncelikle üst kurul delegelerimizle bir araya gelip istişarelerde bulunduk. İktidar günü geldiğinde gerek Konya gerekse tüm ülkede faaliyet gösteren teşkilatlarımız halktan elde ettiği bilgiler ışığında ülkemiz için en güzel yarınları tasarlayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.