İzmir emniyeti zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladı

İzmir emniyeti zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladı
İzmir'in Buca ve Karabağlar ilçelerinde iki adrese ve bir otomobile eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı.

İzmir'in Buca ve Karabağlar ilçelerinde, Narkotik polislerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği bir operasyon sonucunda, 24 kilo 60 gram skunk (yüksek THC içerikli esrar) ve 29 bin 904 adet sentetik ecza ele geçirildi.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca ve Karabağlar ilçelerinde bulunan iki adreste ve bir otomobilde uyuşturucu madde bulunabileceği yönünde aldıkları istihbaratı değerlendirdi. Hızlı bir operasyon planıyla harekete geçen narkotik polisi, eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyon sonucunda, 24 kilo 60 gram skunk esrar maddesi ile 29 bin 904 adet sentetik ecza ürünü ele geçirildi.

Operasyon sırasında olayla ilgili 3 şüpheli de gözaltına alındı ve emniyete teslim edildi. Bu başarılı operasyon, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelede önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

İzmir emniyeti zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.