İzmir'de hareketli dakikalar

İzmir'de hareketli dakikalar
İZMİR’in Konak İlçesi’nde hakkında 4 ayrı suçtan arama kararı bulunan ve üzerinde silah olduğu iddia edilen 32 yaşındaki Serkan K., lüks bir otomobille polisten kaçtı. Kovalamaca sırasında 2’si çocuk 4 kişinin bulunduğu eve giren Serkan K., kapı kırılarak

Olay, saat 02.00 sıralarında Tepecik Semti Hilal Mahallesi’nde meydana geldi. Hakkında 4 suçtan arama kararı bulunan Serkan K., polis tarafından takibe alındı. Evinden ayrıldığı sırada polisin takip ettiği fark eden Serkan K., lüks bir otomobil ile kaçmaya başladı. Polis kovalamaca sırasında İşçiler Caddesi üzerinde Serkan K.’nın aracına çarparak durmasını sağladı. Serkan K., otomobilden inerek kaçarken içinde 2’si çocuk 4 kişinin olduğu bir eve girdi. 

Serkan K.’nın saklanmak için girdiği evi tespit eden polis çevre güvenliğini alarak binayı kuşattı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, Serkan K.’nın girdiği evde bulunanlar polisi arayarak yardım istedi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, Serkan K.'yı etkisiz hale getirdi.



Serkan K., polis ekip aracıyla Bozyaka Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, "PKK yok, altı üstü televizyon hırsızlığından 60 gün cezam var, nedir bu ya" diye bağırdı.

Serkan K.’nın polisten kaçarken girdiği evde bulunan 2’si çocuk 4 kişi olay ile birlikte şoke oldu. Polisler tarafından sakinleştirilen bu kişiler hastaneye götürüldü.



Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.