İzmir'de kuyumcu cinayeti

İzmir'de kuyumcu cinayeti
İzmir'de dün akşam saat 17.00 sularında meydana gelen soygun girişiminde kan aktı. Akşam saatlerinde kuyumcu dükkanını kapatmaya hazırlanan Akın Gelmez işyerine giren 3 silahlı soycuncuya karşı koydu. Çıkan arbedede tabancayla vurulan Gelmez hastaneye göt

İzmir'de dün akşam saat 17.00 sularında meydana gelen soygun girişiminde kan aktı. Akşam saatlerinde kuyumcu dükkanını kapatmaya hazırlanan Akın Gelmez işyerine giren 3 silahlı soycuncuya karşı koydu. Çıkan arbedede tabancayla vurulan Gelmez hastaneye götürülürken yolda öldü.

İzmir'de Seferihesar İlçesi'nde bir kuyumcu dükkanına giren silahlı 3 kişi işyeri sahibi Akın Gelmez'den altınları ve paraları talep etti. Kuyumcunun karşı koyması ve çıkan arbede de Akın Gelmez tabanca ile vuruldu.

ALTINLAR KUYUMCUNUN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Olay yerinden kaçan zanlılardın ikisi yakalanırken ilk yardım ekiplerinin hastaneye götürdüğü Akın Gelmez yolda hayatını kaybetti.

İzmir Seferihisar İlçesi'nde yaşanan kuyumcu soygununda kuyumcu hırsızlar tarafından öldürüldü.

İzmir Seferihisar İlçesi'nde Mersinalanı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya giren 3 kişi girdikleri kuyumcu dükkanının sahibi Akın Gelmez'den altın ve paraları istedi.

ARBEDE ÇIKINCA SİLAH ATEŞLENDİ
İşyeri sahibi Akın Gelmez'in (34) soygunculara karşı koyması sonucu çıkan arbede de Gelmez silahla vuruldu.

Kuyumcuyu vurduktan sonra hırsızlar olay yerinden kaçtılar.

Yaralanan Akın Gelmez için çağrılan 112 Acil yardım ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye doğru yola çıktı fakat Akın Gelmez hastane yolunda hayatını kaybetti.

ZANLILARIN İKİSİ YAKALANDI
Soygun girişimi sonrası kaçan saldırganlar C.A. ve M.D. jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

3. zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Öte yandan soygun olayını duyan Baba Gelmez kalp krizi geçirdi. Baba Gelmez Hepkon Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.