İzmir'de uyuşturucu operasyonları

İzmir'de uyuşturucu operasyonları
Polisin operasyonları sonucu yakalanan 16 kişiden 8'i tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir'de, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 16 kişiden 8'i tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin farklı tarihlerdeki 4 ayrı operasyonunda, Ö.Ö. (24), H.K. (54), S.A. (52), Y.Ö. (31), A.G. (30), H.Ö. (40), N.U. (20), M.K. (20), O.E. (63) ve S.D. (16) yakalandı.

Yapılan aramalarda 10 uyuşturucu hap, 5 gram bonzai, 415 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi.

A.G, H.Ö, N.U, Ö.Ö. ve H.K. ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakılırken, Y.Ö, M.K, O.E. ile S.D. tutuklandı.

Bayraklı ilçesinde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, elinde çanta bulunan iki kişinin bindiği aracı durdurdu.

Araçtaki K.R. (28) ve Ö.Z.O. (27) ile birlikte iş yaptıkları iddia edilen S.Z.B. (30) ve K.B'yi (28) evlerinde yakaladı. Yapılan aramada 1 kilo 200 gram esrar ele geçirildi.

Ö.Z.O. ve K.B. çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı, K.R. ve S.Z.B. ise tutuklandı.

Karabağlar ilçesinde M.Ç'nin (37) boş arazideki bir ahırda yüklü miktarda uyuşturucu sakladığı bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi.

Ahırda yapılan aramada 8 kilogram esrar bulundu, M.Ç ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Konak'taki bir başka operasyonda da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen A.D.Z. yakalandı, zanlının üstünde ve evindeki aramada 4 bin 200 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.