İzmir'deki silahlı saldırı

İzmir'deki silahlı saldırı
Çiğli ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden elektrik ustası ile annesinin katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan zanlının İstanbul'da yakalandığı öğrenildi

İZMİR (AA) - İzmir'in Çiğli ilçesinde otomobillerine bindikleri sırada düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden anne Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem'in katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan zanlının İstanbul'da yakalandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Çiğli Evka-6 semtindeki evlerinden çıkan Harun Erdem (34) ile annesi Emine Uysal'ı (55), otomobillerine bindikleri sırada silahlı saldırı sonucu öldürülmesi sonucu çalışma başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesi ve kamera kayıtlarından zanlının hafif ticari bir araçla olay yerinden uzaklaştığını belirledi.

Aracı takibe alan ekipler, olayın zanlısı olduğu iddia edilen Emine Uysal'ın kızı E.S'nin ayrıldığı eşi M.Y'nin kent dışına çıktığını tespit etti.

Söz konusu aracı Antalya'da terkedilmiş olarak bulan ekipler, zanlının da İstanbul'a gittiğini belirledi. Ekipler düzenledikleri operasyonla M.Y'yi yakaladı.

Zanlının sorgusu için İzmir'e getirileceği bildirildi.Çiğli Evka-6 semtinde önceki gün meydana gelen olayda evlerinden çıkan elektrik ustası ile annesi, otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.