İzmir'deki terör saldırısı

İzmir'deki terör saldırısı
Eskişehir Valisi Çelik: - "Bu hainler bilmelidirler ki yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan yüce Türk halkı bu tür terör olaylarına gerekli cevabı fazlasıyla verecektir"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İzmir’in Bayraklı ilçesindeki adliye binası önünde meydana gelen terör saldırısını büyük bir nefretle kınadığını bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Bayraklı ilçesindeki adliye binası önünde bomba yüklü bir aracın teröristlerce patlatılması sonucu, şehitlerin ve yaralıların olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğini belirtti.

İnsanlık dışı saldırıların Türk halkını yıldıramayacağını ifade eden Vali Çelik, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Türk insanının milli birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler bilmelidirler ki yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan yüce Türk halkı bu tür terör olaylarına gerekli cevabı fazlasıyla verecektir. Bu insanlık dışı terör saldırısını büyük bir nefretle kınarken şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve büyük Türk milletine başsağlığı, hastanelerde tedavi görev yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.