İzmir'deki terör saldırısına tepkiler

İzmir'deki terör saldırısına tepkiler
İSTİB Başkanı Kopuz:- "Bu saldırıya en iyi cevap, devletimizin onları inlerinde yok etmesi, sığındıkları dağları başlarına geçirmesidir"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, İzmir'deki terör saldırısına ilişkin, "Bu saldırıya en iyi cevap, devletimizin onları inlerinde yok etmesi, sığındıkları dağları başlarına geçirmesidir." açıklamasında bulundu.

Kopuz, yaptığı yazılı açıklamada, saldırıyı kınadı ve lanetledi.

"Bu kanı bozuk katiller kudurmuş gibi saldırıyor ve maalesef kuduzun tedavisi yok." ifadesini kullanan Kopuz, şunları kaydetti:

"Bu kudurmuş hainlerin layık olduğu tek muamele, bunlara verilecek tek cevap, devletimizin onları inlerinde yok etmesi, sığındıkları dağları başlarına geçirmesidir. Saldırı, kahraman polisimizin dikkati sayesinde ucuz atlatıldı. Fethi Sekin olayı canı pahasına önledi ve şehadet mertebesine ulaştı. Bu katillerin kim bilir nasıl bir haince planları vardı ve kim bilir kaç masum insanımızın canına kıyacaklardı. Açıklamalardan öğrendiğimiz kadarıyla 2 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.