İzmir'deki terör saldırısına tepkiler

İzmir'deki terör saldırısına tepkiler
ABD, İngiltere ve Avustralya'nın Ankara büyükelçilikleri saldırıya tepki gösterdi

ANKARA (AA) - İzmir'deki terör saldırısını ABD, İngiltere ve Avustralya'nın Ankara büyükelçilikleri sosyal medyadaki Twitter hesapları üzerinden kınadı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinin resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajda terör saldırısı kınandı. Mesajda, "Teröre karşı ortak mücadelemizde Türk halkının yanında yer alıyoruz. Başınız sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ise kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "İzmir'deki terör saldırısını tamamen kınıyorum ve Türk polisinin daha fazla ölüm ve yaralanmayı önleyen kahramanlığını saygıyla anıyorum." ifadesini kullandı.

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi James Larsen da kişisel hesabından saldırıyı kınayarak, saldırıda şehit olanların ailelerine başsağlığı diledi. Larsen, "Bu zor zamanlarda Avustralya Türkiye'nin yanındadır." açıklamasında bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.