İzmir'in "Buz Adamları" Türkiye'yi Temsil Edecek

İzmir'in "Buz Adamları" Türkiye'yi Temsil Edecek
Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi'ni geçen sezon şampiyon olarak tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi takımı, Bulgaristan'da düzenlenecek Continental Cup'ta Türkiye'yi temsil edecek

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi'ni geçen sezon şampiyon olarak tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi takımı, Bulgaristan'da düzenlenecek Continental Cup'ta Türkiye'yi temsil edecek.

Sofya kentinde 26-28 Eylül arasında düzenlenecek Continental Cup'ta Türkiye'yi temsil edecek İzmir ekibi, grup maçlarında ev sahibi CSKA Sofya, İspanya'dan CG Puigcerda ve Sırbistan'dan Beostar Belgrad takımlarıyla mücadele edecek.

Mavi-beyazlılar ilk maçını 26 Eylül Cuma günü Türkiye saati ile 15.30'da Sırbistan ekibi Beostar Belgrad, ikinci maçını 27 Eylül Cumartesi günü 19.00'da ev sahibi CSKA Sofya ve grubun son maçını ise 28 Eylül Pazar günü saat 14.00'te İspanya temsilcisi CG Puigcerda ile oynayacak.

İzmir ekibi, grup maçlarını lider bitirmesi halinde kasım ayında Almanya'da yapılacak ikinci turda mücadele ederek yoluna devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Branş Sorumlusu Mete Tataroğlu, 2011 yılında kurulmalarına rağmen kısa sürede içerisinde ivme kazanarak ligde şampiyon olduklarını belirtti.

Zorlu bir grupta yer alacaklarını ancak genç kadrolarıyla Türkiye'yi ve İzmir'i en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmak istediklerini dile getiren Tataroğlu, "Bu sezon yabancı oyuncularımız Andy Koçoğlu, Alex Koçoğlu, Denis Legersky ve İlari Maikonen ile yollarımızı ayırdık. Kocaeli BŞB Kağıtspor'un genç ve milli oyuncuları Ogün Uzunali, Batuhan Akay, Cüneyt Baykan, Alihan Demirer ve Ankara Polis Akademisi'nden ise Cüneyt Ergenç’i kadromuza dahil ettik. Takım olarak gruptan çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.